Tawasul Al Luthfah

ass. wr wb
alhamdulillah, washolatu wassalamu ala rasulillah sayyidina wanabiyina muhammadinil abdillah waala alihi wasohbisi wamawalah. ashadu alla ila ha illallah wahdahu la sarikalah, waashadu anna muhammadan abduhu warosululuhu alladi la nabia wadah.

للَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ، طِبِّ الْقُلُوْبِ وَدَوَائِهَا، وَعَافِيَةِ اْلأَبْدَانِ وَشِفَائِهَا، وَنُوْرِ اْلأَبْصَارِ وَالْبَصَائِرِ وَضِيَائِهَا، وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّمْ.

amin ya robbal alamin.

ama badu,
para wargi hadirin walhadirot anu sami2 dimulyakeun ku allah swt. puji sareng syukur urang sangakeun ka hadirat allah dimana urang dipasihan nikmat, pajang usia, sareng sehat walfiat.

sholawat sareng salam mugia dilimpahkan ka jungjunan urang baginda nabi muhammad saw, ka keluargi, ka sabahatna, para umatna, anu turut sareng taat kana ajaran mantena dugina yaumul kiamat. amin.

alhamdulillah wasyukur ala niamilah dina wengi jumat umat ieu urang tiasa kumpul ngariung anu seja ibadah, mudah2an langkah urang ti bumi masing2 dugi ka ieu tempat, sing kenging ampunan sareng ridho allah swt. mudah2an anu dipimaksad ku urang sadayana sing diijabah ku allah swt.

wargi urang anu kirang sehat baik lahir batinna, dipaparin kasehatan ku allah swt.
para putra putu sadayana diparanjangkeun yuswana disehatkan lahir batin, dijembarkeun rizkinan, dijantenkeun murangkalih anu saroleh. amien ya robbal alamin.

ngintun doa ka ahli kubur urang sadaya, anu tos ngantunkeun urang sadayana, khususna anu ngawakafkan ieu majid, umumna ka kaum muslim muslimat anu tos aya di alam kubur, sing kengeng ampunan ridho allah.

أَعُوْذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِِ
bismillahirohman ni rohim
astagfirullahal adzim 3x

alladi la ilaha huawal hayul qoum wanutubu ilaih

ashaduala ila ha illalah waashadu anna muhamadarosululluah

allaho ala syidina muhamad wa ala alihi sayidina muhamamd.

ridho lilah wa baitiniyah bi khoiriyyah

اِلَهِى اَنْتَ مَقْصُوْدِيْ وَرِضَاكَ مَطْلُوْبِيْ

waafini mahabata waridotan

waalahi hadihiniyah walikuli niyatin solihah
jamaitin bi kulo khoir, damitin bi kuli sar ila hadrotin nabiyil mustofa muhaammdin saw.
wa ala alihi waajwazihi waduriyatihi. wahli baiti. alqirono syaehu al afatihah.
–alfatiha—
robigfirlana walidina amin.

Tsumma ilaa hadroti jami’is shohabati Rosulullohi SAW,minal muhajirina wal ansoriyina,khususon ilaa ruh sayidina Abu Bakar Sidiq,Wa sayyidina usman Bin Afan,wa sayyidina Umar Bin Khotob,wa sayyidina Ali Bin Abi Thilib rodiyallohu ‘anhum sayun lillahi lahumul fatihah
–alfatihah—
robigfirlana walidina amin.

Khususon Ila Ruuh Abiina Adam AS Wa ummina Hawa Wama Tanaasalu Bainahuma Ila Yaumil Qiyaamati,Syaiun Lilahi lahumal fatihah…….

Waila Hadroti Jamii’il Anbiyaai Walmursaliin,Sholawatullohi Wasalaamuhu ‘alaihi Wa’alaihim Ajma’in.Wajami’il Malaaikatil Muqorrobina Warruhaaniyyin Khususon Ila Ruhil Amiin Sayyidina Jibril AS, Wa Sayyidina Mikail AS,Wasayyidina Isrofil AS,Wa Sayyidina Izroil AS,Wa Sayyidina Naubatil Kiroom AS Syaiun Lillahilahumul fatihah …….

Posted in Dakwatuna

Kamis Nov 21 7:37 pm

Tidak ada komentar

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Situs ini menggunakan Akismet untuk mengurangi spam. Pelajari bagaimana data komentar Anda diproses.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik